Tarieven

professionele begeleiding betaalt zichzelf terug

Mijn opleiding / diploma en verplichte bijscholingen elk jaar, geven u het voordeel dat ik up-to-date ben met de laatste inzichten. Ook heb ik een heel netwerk aan collega’s waar ik mee kan sparren, mocht ik de puzzel niet kunnen oplossen.

Als je mij inhuurt, krijg je mijn inzet voor meer dan 100%. Maar dat verwacht ik ook terug! Ik geef je handvatten om met bepaald gedrag om te gaan, maar je moet het zelf doen!

GedragsConsult

De eerste afspraak is de intake: inventarisatie van de problemen middels het formulier en een afspraak bij jou thuis, bij mij op de trainingslocatie of op een plaats waar het probleem zich voornamelijk voordoet. Telefonisch advies kan ook sinds januari 2019, echter heb ik de hond dan niet gezien en kan enkel op basis van jouw informatie tips geven; nooit een officieel advies! Mocht ik n.a.v. het door jou ingestuurde formulier het gevoel krijgen dat ik de hond beter kan zien, om de situatie in te kunnen schatten, of andere redenen, zal ik dit uiteraard melden.

GEDRAGSCONSULT
INTAKE + TIPS & TRICKS MONDELING
Intake (1 tot 1,5u) n.a.v. het intakeformulier met aan het einde mijn bevindingen, tips & tricks mondeling* aan u gegeven.
€125,- op mijn eigen locatie Ruinerwold
€140,- incl reiskosten binnen straal van 10km
extra km à €0,30 / km
*Na het gesprek zal ik u altijd vragen of u de tips & tricks via de mail wilt hebben, het is soms fijn even terug te kunnen lezen. OF er is zo veel gaande dat het wel uitgewerkt moet worden, zodat het voor u ook overzichtelijker is. In deze gevallen gelden onderstaande tarieven  ↓↓↓
GEDRAGSCONSULT
INTAKE + TIPS & TRICKS IN VERSLAG
Intake (1,5 tot 2u) n.a.v. het intakeformulier met aan het einde mijn bevindingen, tips & tricks incl bondig verslag (max 1 A4) via mail.
€199,- op mijn eigen locatie Ruinerwold
€215,- incl reiskosten binnen straal van 10km
extra km à €0,30 / km

Vervolgafspraken / privé-training in overleg mogelijk, zie daarvoor mijn tarievenlijstje van privé-trainingen.

 

 

PrivéTraining

Loop je vast in je training? Even een frisse blik nodig voor de puntjes op de i? Of heb je les op een hondenschool, maar komt jouw hond niet echt mee (te druk, angstig, onzeker, uitvallen, enz.)?

Dan kun je mij altijd bellen voor privé-les (45 tot 60 minuten).

Losse privé-les €55,- op mijn locatie in Ruinerwold
€70,- incl reiskosten binnen straal van 10km
extra km à €0,30 / km
5 Strippenkaart €245,- op mijn locatie in Ruinerwold
€315 incl reiskosten binnen straal van 10km
extra km à €0,30 / km
10 Strippenkaart
+ 11e les gratis
€495,-
€625,- incl reiskosten binnen straal van 10km
extra km à €0,30 / km

tarieven gelden per 1 januari 2019

Belangrijk om te weten:

Ik verstrek nooit een advies via mail of telefoon, zónder u gesproken en de hond(en) gezien te hebben; dus nooit op basis van enkel uw verhaal en uw informatie. Elke situatie is anders en er zijn veel vragen te stellen in elke denkbare situatie. Een gedrags-consult zal alleen plaatsvinden na het invullen van het vragenformulier.

Interne Training

Er kan een situatie ontstaan dat de problemen je over het hoofd zijn gegroeid; er moet op te veel vlakken worden bijgestuurd en met de volle agenda is er geen gat te vinden om daar tijd voor vrij te maken. Dan kan ik jouw hond ook bij mij intern heropvoeden. Het voordeel is sowieso dat een andere omgeving al direct voor een groot deel kan helpen met daarbij vanaf de eerste minuut een duidelijke communictie en omgangsregels. Zo’n traject duurt minimaal 2 weken en afhankelijk van wat er moet worden versleuteld kan ik een prognose even van de duur van de training. LET WEL: Na die interne training volgt die eerste week ook nog een intensieve begeleiding van mij bij jou thuis. Want je wil niet over een half jaar weer bij mij op de stoep staan ;-). Die eerste week bij jou thuis zit bij de prijs inbegrepen (reiskosten in overleg indien de afstand wel erg groot is).

Interne training is €100,- per hond / per dag.

“POEH! Da’s veel geld! Waarom zo’n hoog bedrag?” Ik wil juist dat jij de problemen met jouw hond zelf oplost! 9 van de 10 honden vertonen bij mij niet het gedrag dat ze in een thuissituatie laten zien. Dat komt onder meer doordat ze moeten wennen aan de nieuwe omgeving, maar ook omdat ze bij mij direct weten waar ik wel en waar ik niet voor te porren ben. Honden die uiteindelijk WEL bij mij komen, zijn ook niet de lieverdjes en behoeven speciale aandacht en maatregelen met bijbehorende risico’s. Bovendien is dit verblijf all inclusive – echter zonder mogelijke medische kosten.

Ter overpeinzing…

k

Puppy - Puber - lessen

Wat mij anders maakt dan een hondenschool, is dat ik me richt op de mogelijke struikelblokken van later. Ervaringen vanuit mijn gedragsbegeleidiging geven me een goed beeld van wat niet hoort en daar kun jij je voordeel mee doen!

Meer info…>

Thema-lessen

Trekken aan de lijn, opspringen bij bezoek, een beter ‘HIER’ komen, net even de puntjes op de i in de dagelijkse wandeling… Ik kan je helpen met tips & tricks, zodat het omgaan met je hond weer een stuk(je) aangenamer wordt.

Meer info…>

Abonnement?

Abonneer je nu op een brave hond! Ik kan jou ook structureel helpen met de dingen waar je tegen aan loopt. Voor een vaste prijs per maand help ik je waar nodig en je kunt je bundel elk kwartaal bijstellen of opzeggen 🙂

Meer info…>